Германският доставчик на железопътно оборудване Bombardier Transportation е създал свое

...
Германският доставчик на железопътно оборудване Bombardier Transportation е създал свое
Коментари Харесай

Една от най-големите компании за жп оборудване в света създава дъщерно дружество у нас

Германският снабдител на железопътно съоръжение Bombardier Transportation е основал свое дъщерно сдружение в България със 100% благосъстоятелност, с цел да разшири наличието на компанията си на българския пазар, предава Seenews.

" Със забележителната рационализация на железопътния превоз в България, този нов офис бележи значим стадий в уговорката на Bombardier към този възходящ пазар ", съобщи Ричард Хънтър, президент на подразделението на железопътен надзор в Bombardier Transport.

" Имаме постоянни взаимоотношения с Българските железници. Чрез настоящите си планове за сигнализация и с необятното портфолио от артикули и услуги чакаме с неспокойствие да допринесем за развиването на железопътния превоз в България ", добави Хънтър.

Bombardier стъпва на българския пазар през 2017 година, когато конфигурира сигнализация на железопътните линии Скутаре-Оризово и София-Елин Пелин.

През 2019 година Bombardier завоюва огромен контракт за планиране и инсталиране на сигнална и телекомуникационна система INTERFLO 250 ERTMS по продължение на 300 километра от железопътната линия Пловдив-Бургас.

През последните години страната ни влага в железопътната инфраструктура с поддръжката от Европейски Съюз по оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура ", както и Механизма за свързване на Европа.

Bombardier Transportation е немското поделение за железопътно съоръжение на Bombardier Inc. Това е една от най-големите компании в света в производството и обслужването на железопътни транспортни средства и оборудване
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР