Германският автомобилен гигант БМВ (BMW) не обмисля да премести производството

...
Германският автомобилен гигант БМВ (BMW) не обмисля да премести производството
Коментари Харесай

BMW не обмисля да премести производството си от Великобритания след Брекзит

Германският авто колос БМВ (BMW) не обмисля да реалокира производството си отвън Англия макар несигурността, обвързвана с процеса на Брекзит, заяви във вторник специфичен представител на компанията във Обединеното кралство, представен от Ройтерс.

Попитан от кореспондент на конференция дали немският производител на коли " обмисля интензивно " преместването на своето произвеждане отвън Англия предвид на несигурността във връзка с бъдещите търговски връзки на Острова с Европейския съюз, Йън Робъртсън съобщи: " Не, ние считаме да предприемем сходни ограничения ".

" Ние сме ангажирани с нашата оперативна активност в Обединеното кралство, нашата работна мощ е тук ", добави представителят на BMW.

Тези негови мнения наподобяват в несъгласие с информация на " Файненшъл Таймс " от понеделник, съгласно която висшият представител на компанията е предположил, че BMW ще закрие английските си заводи в които се създават коли от марките Mini и Rolls-Royce, в случай че Брекзит докара до съществени разстройства във веригата за доставки.

Йън Робъртсън уточни, че мненията, представени от " Файненшъл Таймс ", са били извадени от подтекста и се базира на неотдавнашно спиране на веригата за доставки, което докара до известно закъснение на производството в заводите на компанията на Острова.

Изявлението на специфичния представител на BMW за Англия е реалност, откакто по-рано през днешния ден от Сдружението на производителите и търговците на коли (SMMT) на Острова оповестиха, че несигурността във връзка с Брекзит е понижила на половина вложенията в английската автомобилна промишленост. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР