Германските военновъздушни сили може да участват в транспортирането на тежко

...
Германските военновъздушни сили може да участват в транспортирането на тежко
Коментари Харесай

Мобилизират ВВС на Германия, самолети ще извозват пациенти с COVID-19

Германските военновъздушни сили може да вземат участие в превозването на тежко заболели с COVID-19 до лечебни заведения в други федерални провинции на или в други европейски страни, написа “Билд ".

Според изданието, началникът на щаба на немските военновъздушни сили е уведомил всички подразделения на Военновъздушни сили, че Федералното канцлерство е инструктирало Министерството на защитата и да бъдат подготвени да спомагат при превозването на с ковид, за лекуване в отделения за интензивно лекуване в Германия.
свързани новини7546на 02.11.2021
В случай на цялостно запълване на отделенията за интензивно лекуване, немските военновъздушни сили би трябвало да употребяват своите хеликоптери и военнотранспортни самолети A400M, с цел да доставят с тежък COVID-19 до други, по-малко наранени райони.

Това решение се дължи на обстоятелството, че сега в доста федерални провинции интензивните отделения в лечебните заведения са изцяло запълнени, осведоми " Фокус ". Пациентите би трябвало да бъдат превозени до други райони, а от време на време даже и в чужбина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР