Германските власти прогнозират нарастване на броя на търсещите убежище в

...
Германските власти прогнозират нарастване на броя на търсещите убежище в
Коментари Харесай

Германия прогнозира ръст на имигрантите през втората половина на годината

Германските управляващи предвиждат повишаване на броя на търсещите леговище в страната през идващите месеци. Това оповестява в днешния си брой в. "Велт ам зонтаг ", базирайки се на изчерпателен отчет на Единния център за разбори и развиване на тактиката за битка с незаконната имиграция (GASIM), съобщи ТАСС.

"Няколко фактора сочат за повишаване на броя на незаконните имигранти през втората половина на годината ", се споделя в документа. Авторите на отчета означават увеличението на бежанския поток към Европа през Средиземно море, достигането от Италия на лимита на опциите й за приемане на бежанци, стягането на миграционната политика на скандинавските страни и юлските данни на немската полиция за противопоставяне на опитите за незаконно прекосяване на границата. Освен това специалистите припомнят, че съдейки по опита от предходни години, през втората половина на годината в Германия постоянно са дошли повече претенденти за леговище в сравнение с през първата.

В отчета са отбелязва, че в последно време се усилват случаите на секване на границата от имигранти в товарни влакове. За първите шест месеца на годината федералната полиция е разкрила 220 извършители, които по този метод се опитвали да попаднат в Бавария, а единствено през юли са регистрирани 174 случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР