Германските власти повдигнаха обвинения срещу 27 души в престъпления, включително

...
Германските власти повдигнаха обвинения срещу 27 души в престъпления, включително
Коментари Харесай

Германия повдигна обвинения на 27 за заговор за въоръжен преврат с връзки с Русия

Германските управляващи повдигнаха обвинявания против 27 души в закононарушения, в това число тероризъм, държавна измяна и опит за ликвидиране за хипотетичното им присъединяване в миналогодишния скрит план за събаряне на държавното управление, разкривайки нови детайлности за техните връзки към Русия.

Обвиненията съдържат обвинявания за няколко срещи, извършени сред заговорници и съветски държавни чиновници през 2022 година и тяхното желание да въвлекат Москва в установяването на новото ръководство на Германия.

„ Обвиняемият е принадлежал към терористична организация, учредена в края на юли 2021 година, чиято цел е била принудително да отстрани съществуващия държавен ред в Германия и да го размени със лична форма на ръководство “, сподели прокурорът в изказване във вторник.

Всички обвинени принадлежаха към екстремисткото придвижване Reichsbürger - еклектична група от конспиратори, расови идеолози и фантазьори, които отхвърлят легитимността на актуалната демократична страна и прегръщат хрумвания като монархи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР