Германските власти одобриха сделка на стойност 93 милиона евро за

...
Германските власти одобриха сделка на стойност 93 милиона евро за
Коментари Харесай

Германия продаде завода си за микрочипове на американската Littelfuse и отряза Китай

Германските управляващи утвърдиха договорка на стойност 93 милиона евро за продажбата на основания в Дортмунд цех за произвеждане на микрочипове Elmos на американския производител Littelfuse. Това се споделя в известие, оповестено на уеб страницата на немската компания.

„ Федералното министерство на стопанската система и опазването на климата на Германия, в сходство със законодателството за външната търговия, даде позволение за продажба на продукцията от Elmos Semiconductor SE на Littelfuse Inc., без никакви условия “, се споделя в документа. Отбелязва се също, че съответното позволение от антимонополната организация на страната е получено на 27 юли. Месец по-рано страните подписаха договорка за продажба " на обща сума от към 93 милиона евро ", се споделя в документа.

Littelfuse се ангажира първо да трансферира към 37 милиона евро на немската компания, като остатъкът от разноските ще бъде заплатен след привършване на договорката, която „ ще влезе в действие в края на 2024 година “ От изказването следва още, че всички 225 чиновници на завода ще преминат под управлението на американска компания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР