Германските власти очакват още арести и акции във връзка с

...
Германските власти очакват още арести и акции във връзка с
Коментари Харесай

Очакват се още арести във връзка с опита за преврат в Германия

Германските управляващи чакат още арести и акции по отношение на крайнодясната група, възнамерявала държавен прелом в страната.

Лидерът на групировката, който е трябвало да оглави Германия, при положение на триумф на заговора - принц Хайнрих Тринадесети, е правоприемник на кралската фамилия Ройс, инженер по обучение, който се е занимавал с недвижими парцели. Пред локални медии е признавал, че е последовател на теориите на конспирацията. Прекъснал е връзки със фамилията си преди 14 години.

" Броят на обвинените, за които ние и в частност основният прокурор, допускаме, че са членове или поддръжници на тази терористична организация, сега са 54. Още двама получиха обвинявания в допълнение. Идентифицирахме други лица, за които към момента не знаем какво е отношението им към тази група. Възможно е броят на обвинените да нараства още ", сподели Холгер Мюнх, шеф на федералната полицейска работа.

Вчера при огромна акция в 11 немски провинции и с присъединяване на към 3000 чиновници на реда, бяха арестувани 25 членове и последователи на крайнодясната формация. Разкриването на хипотетичния скрит план шокира една от най-устойчивите демокрации и постоянни стопански системи в Европа, разясняват анализатори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР