Германските власти извършиха около 50 обиска по места, свързани със

...
Германските власти извършиха около 50 обиска по места, свързани със
Коментари Харесай

Голяма полицейска операция срещу "Ангелите на ада" в Германия

Германските управляващи направиха към 50 обиска по места, свързани със западногерманския клон на проведената незаконна група "Ангели на пъкъла ", съобщи ДПА.

В хода на интервенцията са били претърсени към 50 жилището и бизнес офиси в 16 града в провинция Северен Рейн-Вестфалия за да се съберат улики против "Ангелите на пъкъла Ем Си Конкрийт " и друга формация - "Клан 81 ". И двете бяха неразрешени от районното министерство на вътрешните работи малко преди интервенцията, в която участваха към 700 служители на реда и чиновници по сигурността, както и десетки полицейски кучета.

"Върховенството на закона не може да допусне съществуването на паралелни общества, в които неговата власт и монопола му за потребление на мощ не се зачитат ", сподели вътрешният министър на провинцията Херберт Ройл в особено изказване. "Членовете на организацията са потвърдено незаконни детайли. Насилие, оръжия, опиати и насилствена проституция са техния ежедневен самун ", добави той.

Сред конфискуваните при обиска движимости имало мотоциклети и компютри, заяви полицията в Есен.

"Ангелите на пъкъла " работят в Германия от 1973 година и техни членове са забъркани в закононарушения, в това число продажба на опиати и оръжия, рекет и убийства. Понастоящем към момента няма общонационална възбрана на организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР