Германските разузнавателни служби са предупредили, че Иран продължава да се

...
Германските разузнавателни служби са предупредили, че Иран продължава да се
Коментари Харесай

Германия с предупреждение заради Иран

Германските разследващи служби са предизвестили, че Иран продължава да се пробва да заобиколи рестрикциите, отнасящи се до продажбата на произведения с двойна приложимост за ракетната си стратегия. Това разгласи Reuters, базирайки се на документи от Федералната работа за отбрана на конституцията (BfV) в Германия, съобщи БГНЕС.
В предизвестието, отправено към немския бизнес, се припомня продажбите на някои технологии остават противозаконни, без значение от глобите, наложени от нуклеарната договорка на Иран ( " Съвместния изчерпателен проект за деяние ", СВПД).
" Важно е да се означи, че Иран продължава да се стреми към амбициозната си ракетна стратегия, която не се въздейства от глобите ", настояват германците, само че и разкриват, че разследващите организации не престават да проверяват " интензивно " дали Иран се пробва да заобиколи съществуващите разпореждания, с цел да придобие други артикули или ноу-хау в Германия.
Според данните досега Иран е понижил фрапантно опитите си за закупуване на артикули за нуклеарната си стратегия, само че същото не важи за програмата за развиване на ракетната защита, където желанието за пазаруване на избрани произведения остава непроменено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР