Германските митничари освободиха след кратко задържане актьорът и бивш американски

...
Германските митничари освободиха след кратко задържане актьорът и бивш американски
Коментари Харесай

След ареста за недекларирания часовник: Германските митничари освободиха Арни

Германските митничари освободиха след малко задържане артистът и някогашен американски политик Арнолд Шварценегер. Той беше задържан на летището в Мюнхен в сряда, тъй като не декларирал луксозен часовник, макар че възнамерявал да го остави на територията на Европейския съюз.

Роденият в Австрия Шварценегер в последна сметка съумял да продължи пътуването си, разгласи представител на основната митническа работа в Мюнхен. Звездата получила назад и часовника си, откакто платил мито за него.

Срещу Шварценегер е формирано наказателно данъчно произвеждане. 

Шварценегер пътувал към Австрия за благотворителен търг, на който е възнамерявал да продаде часовника в интерес на учредената от него самодейност за климата. 

„ Ако стоките останат в Европейски Съюз, би трябвало да платите налог и мито за тях - това важи за всички “, сподели представителят на митниците в Мюнхен и добави: „ Ние се заехме с проблема. Сега казусът ще бъде предаден на способената работа за наказателни каузи и санкции в Аугсбург “.

„ Шварценегер е сътрудничил от самото начало, макар че това е било некадърно следствие, комедия от неточности, от която би излязъл доста занимателен полицейски филм. Надяваме се, че Германия ще влага толкоз сила в реорганизацията на стопанската система си и превръщането ѝ в по-екологична, колкото и в налагането на мита върху собствеността на хората “, се споделя в изказване на Инициативата за климата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР