Германски учени от университета в Бон изясниха защо някои хора

...
Германски учени от университета в Бон изясниха защо някои хора
Коментари Харесай

Учени изясниха защо някои хора не могат да отслабнат

Германски учени от университета в Бон изясниха за какво някои хора не могат да отслабнат - повода не е в тях, а в организма им, който си мисли, че желаят да го убият, написа уеб сайтът Лайф.

Това изяснява за какво за мнозина отслабването е изгубена идея и за какво, макар големите ограничения, в края на краищата всичко приключва с неуспех. По думите на откривателите аргументите би трябвало да се търсят в защитните механизми на организма. Рязкото редуциране на потреблението на мазнини и въглеводороди е еднакво за организма на сериозна зараза, с която той стартира да се бори.

Практикуваният в продължение на доста години избран хранителен режим е кадърен да препрограмира клетките и обособени сектори от гените. Преминаването към по-здравословен метод на хранене провокира стрес, който се възприема от организма като опасност.

Учените са на мнение, че при сходни диети от витално значение е да се създадат нужните разбори. Всеки вид здравословно хранене би трябвало строго да се сортира съгласно особеностите на организма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР