Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото

...
Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото
Коментари Харесай

Спечелих не защото съм лесбийка, а защото имам характер: Люси Дяковска

" Германската аудитория избра мен не тъй като съм гей, не тъй като наподобявам добре, не поради музика, не поради точки – гласоподаваха за моя темперамент, за мен като персона, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. В това предаване се отива с цялото познание какво може да се случи с теб. Реших да вляза, тъй като съм човек, за който успехите и провокациите са доста значими ".

Това показа Люси Дяковска откакто се върна като победител в немското тв риалити „ Аз съм звезда – изкарай ме отсам “. Българската певица стана Кралица на джунглата със 100 хиляди евро, откакто яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия.

Тя изясни, че е влезнала в предаването за открие себе си.

„ Много рядко ми е давано удостоверение, че нещата, които върша в действителност са положителни. Има доста малко хора в живота ми, които са успявали да ме провокират да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се потвърждавам. изключително пред майка ми. С нея имахме сблъсквания даже по отношение на моята половост “, сподели още Люси Дяковска.

Тя призна, че има връзка, само че реши да резервира в загадка името на партньорката си, като изясни:

„ Не желая нещо толкоз красиво да бъде изложено на гласност. “

Популярната българска певица бе оповестена за победителка в неделя вечерта онлайн в шоуто, откакто феновете гласоподаваха всеобщо точно за нея.

Шоуто е от вида на „ Сървайвър “, в него 12 известни персони изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всевъзможни рискови прекарвания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на към този момент несъществуващата момичешка група „ Ноу ейнджълс “, 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се оправят с разнообразни провокации. Последното тестване за българката беше много непоносимо. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а най-после ѝ сервираха свинска матка. Люси съумя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути лежащ в яма, цялостна със змии. Той също устоя своето тестване. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи избраното време, покрита с месни боклуци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат сред Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хиляди евро. И най-вече гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: „ Мамо! “ и подвигна взор към небето. А по-късно избухна в сълзи. Ден след успеха ѝ се навършиха 4 години от загубата на майка ѝ.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР