Германската полиция започна разследване за използването на т.нар. "наркотик на

...
Германската полиция започна разследване за използването на т.нар. "наркотик на
Коментари Харесай

В Германия разследват случаи с наркотика на изнасилвача

Германската полиция стартира следствие за потреблението на така наречен "наркотик на изнасилвача " по време на лятно празненство, проведено преди две седмици от Германската социалдемократическа партия (ГСДП), съобщи ДПА.

Полицията в Берлин сподели, че работи по седем случая на причиняване на рискови телесни повреди.

След събитието на шести юли общо 14 души са съобщили, че са се почувствали зле или че имат частична загуба на паметта. Въпреки това някои от случаите не могат да бъдат потвърдени, оповестяват органите на реда.



Разследващите проучват фото- и видеоматериали и разпитват наранени лица, както и други посетители и чиновници. Към момента следствието се води против един незнаен причинител.

След празненството 21-годишна хипотетична жертва е подала сигнал в полицията и е била прегледана в болница. Жената е изпитала гадене, зашеметяване и загуба на паметта, макар че не е използвала алкохол по време на празненството.



Някои полови насилници употребяват разнообразни типове опиати, като скрито сипват от субстанциите в питиетата на жертвите си и по този начин ги привеждат в безпомощно положение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР