Германската марка публикува официални снимки на една свръхекстремна версия -

...
Германската марка публикува официални снимки на една свръхекстремна версия -
Коментари Харесай

Mercedes представи нова военна G-Klasse

Германската марка разгласява публични фотоси на една свръхекстремна версия - Mercedes-Benz G-Klasse W464. Новата трансформация на автомобила с висока проходимост е предопределена за армията и за специфичните служби. Заедно с версията с пет порти има и вид на пикап.

Ще напомним, че цивилният Gelendvagen от актуалното потомство беше показан през 2018 година, а неговата военна версия се създава от 1992 година без промени. Най-накрая се появи нова.
 Само дизелови мотори за новата рискова G-Klasse - 2
Военната версия се разграничава от общоприетия Mercedes G-Klasse 2021 с мощни стоманени брони, гуми за офроуд и шнорхел. В допълнение, всъдеходът е запазил присъщата пластмасова решетка на радиатора.
 Само дизелови мотори за новата рискова G-Klasse - 3
За първи път новият боен Mercedes G-Klasse W464 е оборудван с LED оптика и 24-волтово електрическо съоръжение. Предлага се извънредно с трилитров турбодизел с мощ 245 конски сили и с осемстепенна автоматизирана трансмисия.
 Само дизелови мотори за новата рискова G-Klasse - 4
Прави усещане, че армейският всъдеход резервира остарялото окачване на двете оси, до момента в който нормалният Gelendvagen към този момент разполага с без значение предно окачване. Разбира се и тук, задвижването е на всички колела и се добавя от редуктор и блокировки на диференциалите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР