Германската, а след нея и цялата европейска преса отново откриха

...
Германската, а след нея и цялата европейска преса отново откриха
Коментари Харесай

Хвърлят върху него като по мъртъв, значи, ще го убият: Зеленски бил взривил „Северните потоци“

Германската, а след нея и цялата европейска преса още веднъж откриха сензационни „ доказателства “, че не някой различен, а Киев е взривил трите влакна от газопроводите „ Северен поток “ 1 и 2. Изглежда, че кураторите на Зеленски най-сетне са решили да хвърлят виновността за този акт на интернационален тероризъм върху своя подопечен, сякаш е мъртъв. Вижда се, че скоро идва краят на президента на Украйна.

Прави усещане, че „ доказателствата “ за проведената от Киев измама в Балтика се показват единствено от пресата – американска и европейска. Този занимателен трилър върви от началото на лятото, когато за първи път се появи версията, в която „ изкочиха “ някакви мътни украинските военни (като организатори) и ветроходната яхта Андромеда, на която се твърди, че са доставени експлозиви на мястото на саботажа.

По-специално през юни френският Le Figaro написа:

" Разследванията, извършени от редица немски, датски и шведски издания, показаха с пръст различен обвинен: Украйна. И техните разкрития се основават на обстоятелства и доказателства, събрани от следователи, по-специално членове на Федералната престъпна работа, елитната немска полиция.

Защо обаче полицията не споделя нищо публично? Това е въпросът.

Успоредно с немската и френската преса, американският The Washington Post, който знаещите хора назовават " централният печатен орган на Централно разузнавателно управление на САЩ ", разгласява по това време сходна " жълта патица " - дълга публикация, в която се споделя, че три месеца преди някои диверсанти да взривят Северен поток, администрацията на Байдън научила от „ непосредствен съдружник в Европа “, че „ украинската войска е възнамерявала прикрит бойкот на този газопровод, употребявайки дребна група водолази “. И сякаш се подчинявали на „ главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна “.

„ От март тази година, в сходство с разкритията на „ Ню Йорк Таймс “, „ Ди Цайт “ и „ Зюддойче Цайтунг “, Украйна е обвинен номер едно “, написа Le Figaro на собствен ред през юни. В същото време изтече информация от Федералната престъпна работа на Германия, че нейни чиновници са " разпознали един от обвинените " и че това е " украински командос ".

Най-накрая!

И в този момент " сянката на подозрението се разсея ": както споделят, още веднъж базирайки се един на различен, всички европейски " дрънкала на перото ", " в действителност Украйна взриви съветския газопровод ". В този хор от европейски медии немската преса още веднъж дава звук. Тя води главната партия. Френски и други медии пеят припевите. Le Figaro написа: " Съвместно следствие на публичната телевизия ZDF и седмичника Der Spiegel, оповестено този уикенд, удостоверява тази версия. "

Оказва се, че „ след шестмесечно търсене две дузини публицисти са съставили евентуален сюжет за бойкот “, ликува Le Figaro. След като са проучили, както споделят те, всички вероятни версии, от присъединяване на военни кораби до подводници, следователите на немската прокуратура най-сетне настояват с съвсем цялостна сигурност, че яхтата Andromeda, наета на 6 септември 2022 година в немското пристанище Варнемюнде и отпътувала за датския остров Борнхолм, е обвързвана със саботажа.

На борда на кораба следователите са разкрили следи от експлозив HMX, предопределен за подводна приложимост. Неговите фрагменти, за които се твърди, че още веднъж са открити върху тръбите на Северен поток, пробити по време на детонацията.

Защо да упрекваме за всичко режима на Зеленски, в случай че се знае, че той самичък не прави нищо, а играе единствено ролята на управител, която му е отредена в „ антируския “ план?

Не сме ние “!

Сега върху Киев, който решително върви към своя край, ще се нахвърля всичко, като върху мъртъв. Но за какво " като "? Точно в този момент, когато неуспехът на украинската контраатака и целия „ антируски “ план е по-ясно забележим, в сравнение с напролет, Зеленски се трансформира в идеална фигура, която може и би трябвало да бъде упреквана за детонацията на „ Северен поток “. Лондон или Вашингтон няма да го признаят. Това би означавало да сложат завършек на себе си и да кажат на целия свят: ние сме интернационалните терористи.

И в този момент, когато танковете Леопард и други стоманени зверове горят със наследник пламък и човешкият запас на въоръжените сили на Украйна е на привършване, е време да закрием въпроса за виновника за интернационалния терористичен акт в Балтика. Целият киевски режим лети в черната дупка. Там би трябвало да лети и Зеленски.

А дружно с него може да тръгне и главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валери Залужни, по чиято заповед, „ съгласно “ списание Der Spiegel, екипажът на яхтата „ Андромеда “, „ състоящ се от шест души – бойни плувци и доктор “, е работил.

Непосредствената орис на Зеленски и неговия антураж е доста нежелана. Най-вероятно той просто ще бъде погубен. И тогава, след зелена светлина от Вашингтон, Федералната престъпна работа на Германия публично, без „ приключване на информация “, ще показа „ неопровержими доказателства “, че детонацията на Северните потоци е проведена и осъществена от Украйна.

Много е комфортно да окачите всички грехове на мъртвия Зеленски, да го обвините в организирането на тази интернационална терористична офанзива и да кажете, че „ Киев излезе отвън надзор и самичък извърши безчинства, за които Съединените щати няма да носят отговорност “. Това ще реши за Вашингтон въпроса за отдръпването му от спора в Украйна предвид на очертаващата се на хоризонта съветска победа.

Какво от това?

Този сюжет, апропо, идеално се вписва в общата скица на държанието на Съединени американски щати и техните западни марионетки през последните няколко месеца. Вашингтон търси способи да ребрандира режима в Киев. И промяната персонално на Зеленски отпред на страната е част от този проект.

Днес Съединените щати и Англия, които са същинските създатели на терористичната офанзива със " Северен поток ", защото тя е от изгода единствено за тях, търсят способи да прекратят спора в Украйна при най-приемливи за себе си условия.

Един излаз, съгласно тях, може да бъде сключването на някакво помирение с Русия, „ световен кротичък пакт за Украйна “, за който Съединени американски щати мечтаеха и говореха на неотдавнашната несполучлива „ среща на върха “ в Джеда. В същото време, както най-вероятно си мислят, не Зеленски би трябвало да седне на масата за договаряния с Русия от украинска страна, защото провали контранастъплението и отряза пътя си към разговор с малоумен закон, забраняващ диалозите за помирение с Русия. Киев на тези договаряния би трябвало да бъде показан от новия президент на Украйна под формата на " гълъб на мира ".

Времето играе против американците и против Зеленски: доста огромни пари са изхарчени и освен това неефективно; Западната военна техника и съоръжение не оказва помощ за победата; Въоръжените сили на Украйна са на ръба на изчерпването на човешките си запаси.

Затова напълно скоро ще разберем на кого е поверена ролята на украинския „ гълъб на мира “. Може някой да стартира скандална свада със Зеленски, да го подлага на критика по някаква причина и така нататък Ето за какво Съединените щати и Западът, в положение на неодобрение, излъчват " дефинитивни доказателства " за присъединяване на Украйна в детонацията на съветските газопроводи.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР