Германката Лаура Далмайер се пребори с вятъра и изтощението, за

...
Германката Лаура Далмайер се пребори с вятъра и изтощението, за
Коментари Харесай

Далмайер: Аз съм майстор в концентрацията и отново съм на подиума

Германката Лаура Далмайер се пребори с вятъра и изтощението, с цел да направи съвършена пукотевица и чудесно тичане, обезпечили й втори златен орден на олимпийските игри в ПьонгЧанг. Тя завоюва преследването на 10 километра от шампионата по биатлон пред Анастасия Кузмина от Словакия и Ане Бескон от Франция.

" Чувствам се доста добре, даже ужасно. Не знам какво тъкмо да кажа, тъй като бях в действителност доста изтощена преди началото на надпреварата и по време на първите обиколки. Опитах просто да остана съсредоточена и ето ме още веднъж тук, на подиума ", сподели Далмайер след надпреварата.

24-годишната германка завоюва пет златни медала на международното състезание през 2017-а година и ще преследва сходно достижение в ПьонгЧанг. Нейната пукотевица сигурно я прави любимец във всеки старт. " Бях спокойна в стрелбата, тъй като знам какъв брой добра ми е тя от право състояние. Исках да изстрелвам в центъра на целта, концентрирах се точно там и го правех. Във всяко съревнование най-важно е да си съсредоточен върху себе си. Аз съм занаятчия в това ", добави тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР