Германия се бори за мястото си на осминафиналите на Световното

...
Германия се бори за мястото си на осминафиналите на Световното
Коментари Харесай

Може би Бундестимът се нуждае от подновяване, смята Камата

Германия се бори за мястото си на осминафиналите на Световното състезание, откакто започва със загуба против Мексико, а след това надделя Швеция с гол в добавеното време. За Христо Стоичков обаче това съмнение в играта на международните първенци не е огромна изненада, тъй като сходни неща са се случвали и на предходни първенци.

“Германия не е първият тим, който страда по този метод - напомни легендата пред БНТ1. - Видяхте по какъв начин в Бразилия през 2014 година настоящият първенец Испания не съумя даже да прескочи групата. Има такива моменти във футбола - може би е нужна смяна на групата от футболисти. Може и Германия ще се нуждае от едно такова възобновяване.”
d
Ицо даде за образец мексиканците: “Така селекционерът на Мексико Карлос Осорио промени някои неща и тимът си повярва, че може да направи нещо велико и против германците го реализираха. В момента този отбор на мексиканците може да се изправи против който и да е. Това е един уравновесен тим с ясни критерии, който доста бързо може да промени тактиката си.” ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 0:01 минута  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР