Германия няма да участва в никакви военни удари срещу сирийското

...
Германия няма да участва в никакви военни удари срещу сирийското
Коментари Харесай

Меркел: Няма да участваме във военни удари срещу Сирия, но подкрепяме съюзниците си

Германия няма да взе участие в никакви военни удари против сирийското държавно управление в отговор на офанзивата с токсичен газ против анклав на сирийската съпротива, само че поддържа западните старания да се покаже, че потреблението на химически оръжия е неприемливо.

Това съобщи канцлерът Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, представена от Ройтерс. "Германия няма да взе участие в възможни - наблягам, че към този момент няма никакво решение - военни дейности ", сподели Меркел пред публицисти след среща с датския министър председател Ларс Льоке Расмусен в Берлин. "Ние обаче поддържаме всичко, което се прави, с цел да се покаже, че използването на химически оръжия е неприемлива ", добави тя.

Според Меркел след офанзивата в бунтовническата зона край Дамаск е явно, че сирийският режим към момента разполага с химически боеприпас и че сирийските химически оръжия не са били изцяло унищожени, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР