Германия, Франция и Великобритания са основали дружество със специално предназначение,

...
Германия, Франция и Великобритания са основали дружество със специално предназначение,
Коментари Харесай

Германия, Франция и Великобритания основаха дружество за заобикаляне на US санкциите срещу Иран

Германия, Франция и Англия са основали сдружение със особено предопределение, посредством което европейски компании да могат да заобикалят американските наказания против Техеран, заяви немското радио Ен Де Ер, представено от БТА.

Дружеството се споделя ИНСТЕКС - Инструмент в поддръжка на комерсиалния продан (INSTEX - Instrument In Support Of Trade Exchanges), добавя медията.

Според източник на Ен Де Ер то е записано в Париж и ще има немски началник - умел специалист от банковия бранш от Франкфурт.

Наред с Франция и Германия сътрудник в сдружението е Англия, която ще получи поста на ръководителя на надзорния съвет. В съвета ще взе участие почитан представител на външното министерство на всяка от страните. На другите страни от Европейски Съюз се дава опция свободно да се причислят към ИНСТЕКС.

Европейски Съюз, който поддържа плана, само че не взе участие директно в него, постави доста старания да резервира нуклеарното съглашение с Иран, откакто през май предходната година американският президент Доналд Тръмп разгласи решението си да изтегли Съединени американски щати от договорката и да възобнови глобите против Техеран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР