Германия екстрадира обвинения за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова

...
Германия екстрадира обвинения за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Нито един адвокат в Русе не иска да защитава Северин

Германия екстрадира обвинявания за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе.

Самолетът със Северин Красимиров кацна на Летище София в 18:18 часа, осведоми NOVA.

Красимиров ще бъде конвоиран първо до Националното разследване. Предстои да му бъдат взети ДНК проби от Института по криминалистика и криминология. След това ще бъде отведен в Русе, където ще бъде гледана мярката му за неотклонение. Все още обаче не е ясно по кое време тъкмо ще се случи това. Процесът по конвоирането му се пази в цялостна загадка. Ясно е обаче, че мярката му за неотклонение ще бъде гледана в границите на идващите 72 часа.

По информация на NOVA множеството от служебните юристи в крайдунавския град са отказали да пазят Северин. Един от тях обаче е приел, тъй като не е имал различен избор. Засега той отхвърля да приказва пред медиите, тъй като към момента не се е срещнал с материалите по делото и не знае нищо за събраните доказателства.

По-рано правосъдният министър Цецка Цачева разяснява, че Северин Красимиров няма да е в първокласна килия, само че ще бъдат спазени всички негови права и той ще бъде в килия от 4 квадратни метра и ще разполага със лична тоалетна.

21-годишният Северин Красимиров беше задържан преди седмица в Германия и задочно упрекнат в убийството на журналистката Виктория Маринова. Предстои да бъде упрекнат публично.

Източник- dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР