Германия е зависима от руския газ и това трябва да

...
Германия е зависима от руския газ и това трябва да
Коментари Харесай

Премиерът на Саксония: Германия е зависима от руския газ и Северен поток 2

Германия е подвластна от съветския газ и това би трябвало да се има поради, когато се подлага на критика " Северен поток 2 ". Това съобщи министър председателят на немската федерална провинция Саксония Михаел Кречмер в изявление за Frankfurter Allgemeine Zeitung, оповестено в понеделник и представено от ТАСС.

" През последните месеци всички бяхме доста заети със " Северен поток 2 ", план, който американците спънаха поради своите енергийни или политически ползи и който някои партии в Германия към момента подлагат на критика, сподели той. Мисля, че това е неверно. Страните би трябвало да видят икономическите ползи на Америка, а въпреки това, че сме подвластни от съветския газ. "
 Външната министърка на Германия натъртва огромната роля на
Външната министърка на Германия натъртва огромната роля на " Северен поток 2 " за геополитиката

Бил освен това от просто частен стопански план

Не за първи път немските управляващи акцентират смисъла на плана.

" Северен поток 2 " се състои от две тръби с общ потенциал от 55 милиарда куб. метра газ годишно; газопроводът е положен от крайбрежията на Русия през Балтийско море до Германия.

Строителството на газопровода беше приключено през септември, само че се наложи стартирането му да бъде отсрочено узаконяване на Nord Stream 2 AG като самостоятелен оператор. Сертифицирането на компанията няма да се случи през първата половина на 2022 година, оповестиха по-рано от Федералната мрежова организация.

След възможното му узаконяване от немския регулатор планът ще бъде прегледан и от Европейската комисия за съвместимостта му с Газовата инструкция на Европейски Съюз.
 Германия предизвести Русия за
Германия предизвести Русия за " тежки последици " за " Северен поток 2 "

Ако Русия нападне Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР