Германия е в потрес от жестокото убийство на сина на

...
Германия е в потрес от жестокото убийство на сина на
Коментари Харесай

Разтърсващи подробности за жестокото убийство на сина на германския президент

Германия е в шок от жестокото ликвидиране на сина на някогашния немски президент Рихард декор Вайцзекер. Той бе наръган нощес с хладно оръжие при офанзива в Берлин с незнаен претекст, заяви полицията.

59-годишният Фриц декор Вайцзекер бил атакуван, откакто изнесъл лекция за чернодробните заболявания в клиниката Шлоспарк в квартал Шарлотенбург. На 55-та минута мъж от залата скочил на катедрата и почнал да ръга с нож изтъкнатия доктор. Той умрял на място от раните си макар оказаната му първа помощ.

В залата по случайност се намирал служител на реда, който участвал заради частен интерес. 33-годишният мъж се притекъл на помощ, само че бил ранен. Накрая няколко души съумели да обезвредят нападателя.



Той е на 57 години и няма престъпно минало.

Полицията ревизира самоличността на килъра и претекста за офанзивата.



В момента му се прави психическа експертиза и в случай че се окаже вменяем, ще бъде изправен пред съда.

Фриц декор Вайцзекер има брачна половинка и четири деца. Баща му Рихард декор Вайцзекер е бил президент на Федерална Република Германия от 1984 до 1994 година, а преди този момент - народен представител от Християндемократическия съюз и кмет на Западен Берлин. Бившият немски президент умря през 2015 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР