Германия е разтърсена от скандални разкрития около поведението на 60-годишния

...
Германия е разтърсена от скандални разкрития около поведението на 60-годишния
Коментари Харесай

Секс скандалът, който може да сложи край на Тил Линдеман от Rammstein

Германия е разтърсена от скандални разкрития към държанието на 60-годишния вокалист на Rammstein Тил Линдеман, които хвърлят светлина върху скица за сутеньорски " кастинг " на млади девойки и половата им употреба под въздействието на алкохол и опиати.

Описанията на протичащото се зад сцената на концерти на Rammstein демонстрират сходна картина - групи от млади почитателки на групата са получавали специфични предложения за достъп до афтърпарти с музикантите, а определена част от тях по-късно са отвеждани в хотелската стая на Линдеман.

Въпреки че това се е случвало със единодушието и желанието на девойките, те споделят смущаващи обстоятелства за моментите, в които са оставали сами с фронтмена след почерпки с неговата водка - спомените им стават мъгляви, до момента в който се озовават в леглото му. Понякога - споделяно и с други хора от екипа на Линдеман.

Първото момиче, което се оплаква от претърпяното, е 24-годишна ирландка на име Шелби Лин. В края на май тя споделя фотоси, на които се виждат големи хематоми по ханша ѝ - в това число следи от пръсти - след празненството след концерт на Rammstein в Литва.

" Не знам по какъв начин са се случили тези кръвоизливи, тъй като не бях на себе си под въздействието на някакви субстанции ", споделя тя.

От групата реагираха с позиция, че осъждат всевъзможен тип принуждение и одобряват обвиняванията " доста съществено ", само че " не желаят да бъдат обект на предразсъдъци ", които не са потвърдени.

Адвокатите на Тил Линдеман също се заканиха да съди медиите, които популяризират изказвания за това, че той е сериен принудител на дами - ход, който докара до ответна реакция на Журналистическата асоциация в Германия против " опита за задръстване на устата на медиите ".

Сексуализирането на концертите на Rammstein не е нещо ново - само че за първи път се демонстрират изказвания за целенасочена мрежа за асортимент на млади дами за секс в условия, които заплашват сигурността им и мъчно може да се опишат като " умишлено единодушие ".

Spiegel беседват с близо 20 млади дами - в това число момиче, което е работило за Rammstein сред 2018 и 2020 година - които разказват сходни свои прекарвания.

В основата на схемата стои рускиня на име Альона Макеева, която сортира дами за афтърпартитата на групата. Обикновено те са канени на концерта и на следващи купони, на които им се предлага гратис пиянство. Макеева ги търси постоянно през обществените мрежи, написа им директни известия и им дава обещание да ги запознае с мъжете от групата. Момичетата от време на време получават безвъзмездни билети, могат да доведат и приятелки, само че от тях се желае да изпратят авансово свои фотоси.

През 2022 година Софи В., която работи към турнето на Rammstein, става очевидец на набирането на тези дами - за които се основава и WhatsApp група. В нея не се приказва за секс, а единствено за организационни въпроси - къде ще се срещнем, какви облекла ще носим.

В деня на концерта към 50 девойки се събират пред стадиона и получават билети и гривни за достъп. Макеева и още един човек избират 10-12 от тях и ги снимкат. Те са поланени и на така наречен авансово празненство с групата. Софи В. споделя, че още преди да стартира шоуто, едно от девойките се оплаква, че е прекалила с алкохола и има потребност от вода.

След концерта те получават достъп до залите, в които Rammstein разпускат - един час след афтърпартито част от гостенките още веднъж се сортират от Макеева и тя ги води до отдалечена стая.

Вътрешно наричали тази група дами " парадът " - това са девойките, които са непокътнати за Линдеман.

Тези, които не се отбират за него, а остават на афтъпартито, могат да бъдат " сваляни " от останалите мъже в екипа. Те са наричани " остатъкът ".

Софи В. си спомня, че на концерт в Мюнхен през 2019 година избухва огромен скандал сред Линдеман и Круспе, тъй като се оказва, че са избрали едно и също 20-годишно момиче за секс и не могат да я " поделят ".

Макеева не е споделяла пред девойките нито дума за това, че от тях се чака да вършат секс с Линдеман. Но Софи В. споделя, че няколко от дамите са споделили, че към този момент знаят какво ще се случи. Момичетата са карани да оставят мобилните си телефони на охранителите, а тези, които не са съгласни, са изпращани да си вървят, тъй като " групата желае да чества на мира ".

Какво се случва оттова нататък - Софи не може да опише от първо лице, тъй като не остава с Линдеман. Но други две дами споделят пред Spiegel за много неприятни прекарвания. И двете не желаят да разкрият самоличността си, и двете са били на 20-25 година, когато това им се случва.

Една от тях, която Spiegel назовават условно Зоуи, не е германка, а е гражданка на друга европейска страна. Започва да слуша Rammstein след 2019 година, когато излиза песента им Deutschland. Става страховит техен почитател, свири песните им на китара и пиано и очевидно притегля вниманието на Альона Макеева.

През май тя печели билет от уеб страницата на Rammstein и посещава техен концерт в Северна Европа. Макеева я намира и я кани на афтърпартито.

Момичето твърди, че е изпила 2,5 бири по време на самия концерт, а след това - 1-2 шота корав алкохол, които са сипани от преди малко отворена бутилка. Оказва се с група други девойки в хотела на Линдеман и прави орален секс по негово предложение. Той я пита дали тя желае да прекара нощта с него, само че момичето му отхвърля, тъй като страда от заболяване, което прави половия акт мъчителен за нея.

Когато тя остава сама с него в стаята обаче, се случва тъкмо това, на което е споделила " не ".

Спомените ѝ са мъгляви, само че в съзнанието ѝ са останали облици от брутални подиуми - по какъв начин той я задушава, по какъв начин тя сяда върху него и пада, тъй като няма надзор върху тялото си. Остава с него до идващия ден, като в един миг музикантът даже предлага различен негов другар да спи с нея.

Момичето не може да изясни за какво се е сложило в такава обстановка - осъзнава какво тъкмо се е случило едвам по-късно, макар че в началото когато приятелите ѝ я питат по какъв начин е прекарала нощта, тя е споделила " Добре ".

" Иска ми се да можех да кажа, че съм влюбена в Тил и по тази причина съм го направила. Но това не е правилно ".

Друго момиче от Виена претърпява нещо сходно през 2021 година, когато е на концерт, съпроводена от майка си. Един от чиновниците на групата я вижда в публиката и я кани на афтър празненство. Запознава се с цялата тайфа, с изключение на с Линдеман. Пият и се забавляват, до момента в който Альона Макеева идва и я пита дали желае да се срещне с фронтмена.

Младата жена споделя пред Spiegel, че " осъзнавала, че ще има полов съставен елемент " в срещата, само че се съгласява. Решава, че нищо няма да се случи без нейно единодушие.

Заедно с още няколко девойки се качват на такси и са отведени в хотела. Линдеман ги чака, като им дава водка - оттова нататък спомените ѝ се губят. Спомня си това, че се разсънва, до момента в който Линдеман лежи върху нея.

" Когато той видя, че съм будна, ме попита дали да спре. Но аз не знаех какво тъкмо да спре ", споделя тя. По-късно се разсънва до различен от чиновниците на Линдеман.

Ако разговаряте с хора от обкръжението на Линдеман, ще останете с усещане, че две разнообразни персони живеят в тялото на един мъж, разясняват Spiegel.

Едни го разказват като интровертен " благородник ", общителен хазаин, с който постоянно можете да поговорите и който се грижи за благосъстоянието на другите. Бившата му другарка София Томала твърди, че той е мъж, който пази дамите.

От другата страна стои Тил Линдеман, който не може да държи експанзията си под надзор. Няколко пъти влиза в новините поради кавги с принуждение - да вземем за пример като чупи съоръжение зад сцената, блъска главата на жена в стена и обича да господства над дамите.

През 2018 година той се появява на събитие във връзка поетичната му сбирка " Messer " в компанията на жена, облечена в латекс на къса каишка, a в свое стихотворение разказва култа си към секс със спяща жена, на която е сипал " Рохипнол в чашата ".

Концертите на Rammstein не престават без значение от всичко. Промяната е, че групата се е разделила с дамата, която " провежда " срещите им с младите девойки, а така наречен " row zero " - зоната тъкмо пред сцената, в която се вкарват главно доста млади и провокативно облечени дами, е отстранена.

Казусът стигна до политическо равнище, като няколко министри упорстват за смяна в музикалната промишленост и изискват по-голяма отбрана за младежите, които постоянно могат да се озоват в безпомощно положение поради алкохола и опиатите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР