Германецът Томас Дресен претърпя операция на коляното и ще пропусне

...
Германецът Томас Дресен претърпя операция на коляното и ще пропусне
Коментари Харесай

Томас Дресен пропуска остатъка от сезона в алпийските ски

Германецът Томас Дресен претърпя интервенция на коляното и ще пропусне остатъка от сезона от Световната купа по ски-алпийски дисциплини, оповестява ДПА.

25-годишният Дресен скъса кръстни връзки на дясното коляно при тежко рухване по време на втурване в Бийвър Крийк (САЩ) в петък. Операцията беше осъществена в клиника в Мюнхен, а лекарите чакат Дресен да стартира тренировки на сняг след шест до осем месеца.

Stagione finita per Thomas Dressen #fisalpine #AlpineSkiing @aquila1968 #1Dicembre #scialpinomaschile https://t.co/dduzX51aVr pic.twitter.com/jEu7iXTRUK
— NeveItalia (@neveitalia) December 1, 2018
Дресен е най-хубавият немски алпиец в скоростните дисциплини. Миналата година той приключи трети в спускането в Бийвър Крийг, а през януари завоюва спускането в Кицбюел, най-известното и най-трудно съревнование от календара на Световната купа.

"Щастлив съм, че интервенцията мина добре и първата стъпка към завръщането ми на пистата е направена. Ще отделя огромна част от времето си за рехабилитация. Оптимист съм и ще стартира още през идващите дни ", съобщи Дресен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР