Гери Стаменова успя да съживи кариерата си, благодарение на Ергенът.

...
Гери Стаменова успя да съживи кариерата си, благодарение на Ергенът.
Коментари Харесай

Секси и без грим: Вижте напълно натуралната Гери Стаменова

Гери Стаменова съумя да съживи кариерата си, с помощта на " Ергенът ". Е, към момента не се е възползвала да пусне ново парче, с цел да натрупа малко гледания в Youtube, само че пък увеличи вниманието към себе си.

Докато едни консуматори я разказват за " подла змия ", други я обожествяват. Наскоро Гери сподели забележителните си актьорски умения, с които се опита да предизвика пристрастеността във Виктор Стоянов, само че без необикновен триумф. Един съвет обаче към Виктор:  Човече, съди за една жена, когато я видиш без грим, по-възможност и преди интервенциите.

Виж още: С музиката не стана, само че с това - да! Алекса сподели работата си, разгласи ценоразписа

Гери няма нито една промяна по себе си, изцяло натурална мацка е. Не се тормози да се демонстрира без капка грим в Instagram, а неотдавна даже направи малко видео, в което разкри своята beauty рутина. 

Виж още: В тази селска къща ли живее? Людмила от " Ергенът " сподели забележителни умения с мотиката

Натуралната ѝ хубост обаче не е преимущество в " Ергенът ". Алекс Гърдева, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова са в свирепа битка за сърцето на Милото. Гери и Блажка имаха известна преднина първоначално, както и по-възрастната Деница, само че сега обстановката наподобява много по-различно.

Таблоиди настояват, че победителката е към този момент добре известна, а нейното самочувствие в епизодите е повече от удивително. " Вече очевидно е знаела, че е победителка и по тази причина се прави на доста значима ", пишат в нета за Виктория Капитонова (да не се бърка с Вики Тасева, която стана известна единствено с бабешките си сандали). 

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР