Гери Никол яко крачи към чалгата. Яката дупара стяга дует

...
Гери Никол яко крачи към чалгата. Яката дупара стяга дует
Коментари Харесай

Гери Никол в чалга дует с Ариа?

Гери Никол крепко крачи към чалгата. Яката дупара стяга дует с фолк-певицата Ариа, с което ще официализира влизането си в кръшния род, предава HotArena.

„ Ексклузивна комбинация”, написа Ариа и показа фотография с Гери Никол, като даде ясна поръчка, че двете приготвят дует, с който да разбият стандартите и желанията на почитателите си.

Очаква се парчето да се появи през ноември и да докара към нещо по-голямо. Упорит слух праща Гери Никол на сцената на концерта на Пайнер, който ще се състои на 3 декември в Пловдив. Мястото на Ариа е обезпечено, тъй като е новобранка в чалгата, а тази година такива имена ще бъдат налагани. С;лед отхвърли на Преслава и Емилия и отсъствието на Фики, се търсят всевъзможни разновидности да има емблематични имена на сцената. И по тази причина появяването на Гери Никол в дует с Ариа не звучи толкоз нелогично.

Песента „ Шефе, шефе” на Гери Никол, която излезе по-рано тази година, стана причина рапърката да бъде упрекната в чалга увлечение и влезе във война с Тото от „ Скадау”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР