Гери-Никол ударно отслабва, но не можем да констатираме дали спортуването

...
Гери-Никол ударно отслабва, но не можем да констатираме дали спортуването
Коментари Харесай

Гери-Никол вае фигура с Фотошоп

Гери-Никол стремително отслабва, само че не можем да установяваме дали спортуването и здравословния й хранителен режим регистрират по-голям резултат, или потреблението на Фотошоп.

Въпреки че е подхванала реалистични ограничения за събаряне на непотребни килца, Гери не пропуща да покаже съвършено тяло и на фотоси, които за тази цел солидно е обработила с Фотошоп.

На последните й фрагменти варненката е облечена в светлосин топ, вид горнище на бански, и пола с висока талия в същия цвят, прилепнала по тялото и стигаща до коленете й, написа ХотАрена. Певицата наподобява секси, само че в случай че зуумнем фотосите, то ще забележим, че Герито е стеснила талията си.

Ще познаете белезите на Фотошопа от изкривените орнаменти върху камината.

„ Не знам по какъв начин ви минава през мозъка, че с този външен тип ще впечатлите хората. Вземете се стегнете малко. На нищо не наподобявате “, „ Тая отново се кълчи като скумрия “, „ Боже, Боже, ти си за доктор бе дете, на какво си се направила, напряко си ужасна, по какъв начин може зорлен да се вършиме на маймуни? “, „ Мале, приличаш на чорап “, „ Гери, един съвет... Не прекалявай доста с фотошопа, тъй като на огледалото зад теб си проличава, че си употребила “, „ Пак ли тая стойка вид патица “, са единствено част от мненията под въпросните снимчици на Гери-Никол.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР