Гери Никол отново забърка жесток скандал, но този път феновете

...
Гери Никол отново забърка жесток скандал, но този път феновете
Коментари Харесай

Брутална ГАВРА: Пияната и надрусана Гери-Никол крещи и налит...

Гери Никол още веднъж забърка нечовечен скандал, само че този път почитателите ѝ са на път да откажат от нея след бруталната подигравка която си е разрешила.

Известният ловджия на подписи Веселин Любенов, който е един от най-сериозните почитатели на Гери-Никол избухна с разобличаване за певицата, които скндализираха и враговете и феновете на русокоската.

Редовно се случвало да си уговорят среща, на която я чакат с часове за една фотография, а тя се държала безочливо и вулгарно. Чашата преляла, когато преди няколко дни се разбрали да се видят пред фризьорския й салон.

„ Освинихте се и се оядохте в скъпарския ресторант, а ние „ бедните “ души чакаме пияндурници като вас да се НАПИЕТЕ и надрогирате (видях колата, която ви взе) и да чакаме за ЕДНА СНИМКА. Излъга, че ще вървиш в салона за прическа и ще се снимаш с нас. Не заслужава очакване над три часа и твойте неистини. Писна ни от тебе. А след това ни крещиш с чашата вино (пияна) да те почитаме. Е по какъв начин да стане това. Хората от дълго време те не помниха “, беснее Веселин в коментар под фотография на Гери в обществената мрежа.

Думите му бързо бяха изтрити от поп иконата, само че фенът ги разгласява в персоналния си профил.

И продължи с разкритията: „ Каза, че като се наяде и напие, ще ни обърне внимание да се забележим и снимаме. Само че най-после по този начин и не отиде в салона, а се наливаха с оня Иво като прасета в ресторанта с виновност от по 20 лева чашата.

След следващата ни молба да се снимаме и да остави за малко чашката освен че ни отряза, само че и ми се развика все едно ще потегля на пердах. Накрая най-безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна “.

Други почитатели също поддържаха изказванията на Веселин и показаха възмущението си от държанието на Яката дупара. До момента Гери към момента не е коментирала случая, написа show.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР