Гери-Никол не си поплюва, особено ако става въпрос за нацепени

...
Гери-Никол не си поплюва, особено ако става въпрос за нацепени
Коментари Харесай

Гери-Никол открадна чуждо гадже

Гери-Никол не си поплюва, изключително в случай че става въпрос за нацепени мачовци, подготвени за занимания. Поредното удостоверение към този момент е на хоризонта и щеше да бъде в реда на нещата, в случай че той към този момент не беше нечие гадже.

Мъжът, с който неотдавна провокативната изпълнителка се забавлява като за световно по време на концерт на Бионсе, се оказа кикбоксьорът Стоян Копривленски, който до неотдавна се свързваше с гримьорката Алекса Ангелова, която пък стана известна около връзката си с към този момент починалия Денис Теофиков.

Историята не за първи път наподобява на зле режисиран сапунен сериал. Но и някои от потвържденията в профила на Гери-Никол ясно подсказват по какъв начин стоят нещата към този момент в персоналния й живот.

В серия от сторита русокоската демонстрира по какъв начин куфее по време на концерта на Бионсе, скачайки и пеейки в публиката, а компактно до нея, необятно ухилен, е точно Стоян Копривленски. Нещо повече - преди този момент пък, по време на шампионат по кикбокс, двамата се държат нежно за ръце.

 undefined

В същото време наскоро в стори на въпрос дали върви с Копривленски, Алекса отвърна безапелационно с видео, в което двамата се целуват буйно. А малко по-късно сподели и обща фотография с красноречиво обръщение: " Ти си единствено мой! "

Изглежда, че здравите момчета доста притеглят Гери-Никол, без значение дали са заети или не. Тя преди това, както е добре известно, имаше връзка с боеца Дани Илиев. Но дали в този момент Алекса няма да се намеси и по какъв начин двете модифицирани хубавици ще си поделят един от най-хубавите кикбоксьори у нас, както е определян Копривленски, ще стане ясно напълно скоро.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР