Гери Хорнър наруши мълчанието, след като приятелката й Мел Би

...
Гери Хорнър наруши мълчанието, след като приятелката й Мел Би
Коментари Харесай

Гери Хорнър за секса с Мел Би: Болезнено е за семейството ми!

Гери Хорнър наруши мълчанието, откакто приятелката й Мел Би описа, че двете са имали секрети полови връзки по времето на Spice Girls.

46-годишната Гери оповестява, че се усеща засегната от казаното, само че ще продължи напред, написа Daily Mail. Пред изданието Гери удостовери, че изпитва топли усеща към всички от момичешката тайфа и показа, че чака с неспокойствие турнето.

Официалният коментар гласи: „ Беше доста разочароващо да прочета още веднъж за всички тези клюки, изключително на Деня на майката “ и добави, че това е мъчително за фамилията ѝ. Все

Гери е майка на две деца от брака си с водача от Формула 1 Кристиан Хорнър. Изявлението на Гери идва откакто Мел Би призна за тяхна интимна връзка в шоуто „ Life Stories “.

„ Бяхме най-хубави приятелки. Просто се случи. Кикотихме се и просто стана. Случи се единствено един път и няма да се повтори “, сподели Мел Би и попита водещия дали е имал сходна забежка на млади години.

Тогава тя добави: „ Сигурно Гери ще ме намрази за това, което ще кажа, изключително когато в този момент е примерна брачна половинка и мъжът ѝ е такава значима съчка. Но е реалност това, което ще кажа и единствено се надявам той да не е ревностен. С нея просто се случи да спим дружно един път. Разберете ме, тя има страхотни гърди, въпреки всичко “, сподели още спайската.

Певицата, чието цяло име е Мелани Браун, се тормози по какъв начин брачният партньор на Гери би приел новината, само че все пак я показа. За да понижи въздействието върху този факт, тя разяснява, че се е целувала с език с всички от „ Spice Girls “.

„ Когато си сложих пиърсинг на езика, всички се целувахме. Но това бяха почтени целувки, просто тъй като ми беше забавно чувството. Нямаше нищо полово в тях “, добави тя.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР