Гери Хорнър е заснета да подкрепя съпруга си Кристиан Хорнър

...
Гери Хорнър е заснета да подкрепя съпруга си Кристиан Хорнър
Коментари Харесай

Гери и Кристиан Хорнър вървят ръка за ръка на Гран При, докато тя го подкрепя след сексуален скандал

Гери Хорнър е снимана да поддържа брачна половинка си Кристиан Хорнър в Бахрейн, единствено няколко дни хипотетични известия, за които се твърди, че са от нейния брачен партньор на шефа на F1 бяха изтекли.

51-годишната Спайс Гърл сподели твърдо, че стои до брачна половинка си от девет години, който неотдавна беше награден с CBE за заслугите си към моторните спортове.

Гери се усмихна, до момента в който хвана брачна половинка си за ръка, до момента в който влизаха в падока преди Гран при на интернационалната писта на Бахрейн през днешния ден. Имаше клюки, че Гери няма да участва след неотдавнашните изказвания за колегата й, който е татко на сина й Монти.

Въпреки това, облечена в присъщото си бяло, певица, трансформирала се в създател, направи непогрешимо шоу за поддръжка, до момента в който тя грееше пред камерите.

По-рано тази седмица Кристиан беше освободен от Red Bull за непозволено държание след следствие на обвинявания по отношение на шефа на Red Bull и една служителка. Red Bull Austria, компанията майка на тима, съобщи в изказване в сряда, че жалб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР