Гергана Раковска разполага с богат опит в разработването на стратегии,

...
Гергана Раковска разполага с богат опит в разработването на стратегии,
Коментари Харесай

Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието и на National Board for Certified Counselors

Гергана Раковска разполага с богат опит в създаването на тактики, осъществяване на образования и ръководство на планове, добит в редица начинания на Американската организация за интернационално развиване (ААМР) и Европейската комисия. Притежава магистърски степени по информатика и обезпечаване и обществено обезпечаване. Специализация по актюерство във Валенсия, Испания, и MBA по риск мениджмънт и обезпечаване от Държавния университет в Атланта, Джорджия, Съединени американски щати. Консултант в редица начинания за реформиране на образованието в България, Северна Македония, Косово, Грузия, Молдова.

Споделя, че стратегическото мислене и способността ѝ да вижда „ огромната картина “ са водещи черти на нейния темперамент. „ Доставя ми наслаждение да сътворявам нови и новаторски хрумвания, по които да осъществяваме планове дружно с моя екип. Харесвам динамичността на работата си, пътуванията и интернационалната планова среда, тъй като ми дават опция непрестанно да изучавам и да се развъртвам. “

През последните 15 години Фондация на бизнеса за образованието (ФБО) сполучливо е осъществила повече от 50 национални и интернационалните плана в България в региона на кариерното насочване и основаването на умения за претовареност. Организацията е подкрепила над 100 кариерни центъра, обучавайки над 10 хиляди младежи и експерти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР