Гергана Малкоданска и нейният съпруг Алекс Ковачев наскоро станаха родители

...
Гергана Малкоданска и нейният съпруг Алекс Ковачев наскоро станаха родители
Коментари Харесай

„Няма лимит на щастието – с всяко дете ставаш все по-щастлив и по-цял“: Гери Малкоданска и съпругът ѝ за силата на семейството в трудните моменти

Гергана Малкоданска и нейният брачен партньор Алекс Ковачев неотдавна станаха родители за повторно. Тя е синоптичка, а той интериорен дизайнер на жилища, самолети и яхти.

Бебето към момента е доста мъничко на възраст – на месец и две седмици, и носи нежното име Белла. Съпругът на Гери Малкоданска признава, че бременността е била тежка и е предходна през доста компликации.

„ Пълна къща сме, щастливи сме. Мислех, че с първото дете съм взела най-щастливото от живота, само че в този момент си дадох сметка, че няма предел на щастието. Всеки път ставаш все по-щастлив, все по-пълен и все по-цял “, счита Малкоданска.

 Няколко капки младост от Lа Roche-Posay Edna предлага Няколко капки младост от Lа Roche-Posay
Изписването след второто раждане обаче става без бащата, защото се оказва контактен със инфектиран. „ Здравни експерти споделиха, че без значение дали майката е позитивна, тя би трябвало да остане с бебето, само че при доста прецизен режим. Трябва да е с маска, само че да продължава да го кърми “, напомня си тя.

Въпреки напрежението и терзанията да не разболеят дребната Белла с ковид, най-после се оказва, че бебето има напълно друга зараза и въпреки всичко се постанова болнично лекуване . През това време Гери също дава позитивен тест, а 3-годишният Лео отива при баба си, с цел да не се болести.

„ Беше същински призрачен сън, тъй като се опитваш да предпазиш всички, даже с цената на това да сте разграничени “, спомня си Малкоданска.

„ Усещането да си родила, да те разделят с бебето и да си изправена пред такива компликации е все едно да те одерат жив. Изключително мъчно и тежко е, също и в композиция с хормоните след раждането. Но се стягаш и би трябвало да продължиш “, споделя през сълзи Гери Малкоданска, само че прибавя, че се е справила, с помощта на поддръжката на околните си.

„ Много благополучие съм виждала в този живот и доста болежка. И може би по този начин би трябвало да бъде, с цел да има някакъв баланс. Така ни е писано – едно възмездие през децата. “

Според Алекс Ковачев компликациите са ги обединили като семейство. Вече всичко това обаче е зад тила им и двамата се надяват да им предстоят единствено хубави страсти, като даже мечтаят за повече пътешествия, когато Белла и Лео пораснат още малко.

Чаровната синоптичка показа, че към момента е доста рано да мисли за връщане към работата си , а на въпроса по какъв начин е влезнала толкоз бързо във форма след раждането отговори, че всичко се дължи на напрежението от последните месеци.

Какво още описаха Гери Малкоданска и брачният партньор ѝ Алекс Ковачев за дома, работата, фамилията и дали желаят още деца – гледайте във видеото.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР