Гергана К. /38 г./ от монтанското село Сумер е била

...
Гергана К. /38 г./ от монтанското село Сумер е била
Коментари Харесай

Ужас! Ново нападение на кучета! Жена е нахапана жестоко, счупена ръка и множество дълбоки рани!

Гергана К. /38 г./ от монтанското село Сумер е била нахапана грубо от две огромни кучета от породата Дого Аржентино, до момента в който минавала през една от улиците в селото към 18 часа нощес, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, представени от Фокус.

С голям брой дълбоки рани по крайниците и тялото и със счупена ръка потърпевшата е настанена в болничното заведение в Монтана. Няма заплаха за живота й, само че възобновяване ще е мъчно и дълго, оповестиха от здравното заведение. Гергана е майка на едно дете на 3 години, което отглежда сама и е безработна.

Кучетата са благосъстоятелност на Стефан С. от същото село, заяви кметът на Сумер Лидия Митрофанова. Той отглежда три броя Дого Аржентино в двора си, които през част от времето не са вързани. По някой път те съумяват да прескочат оградата и тогава пораждат сериозни обстановки с хора и други минаващи от там кучета. Собственикът е предупреждаван от кварталният полицейски контрольор и от локалната администрация, само че все пак не взема задоволителни ограничения и случаите не престават, разгласи Митрофанова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР