ГЕРБ вече няма своя глас за правене на политики. Водещият

...
ГЕРБ вече няма своя глас за правене на политики. Водещият
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов направи голяма стратегическа грешка с реализирането на Турски поток

" ГЕРБ към този момент няма своя глас за правене на политики. Водещият и менторът в този политически пъзел е Движение за права и свободи ", счита водачът на Републиканци за България Цветан Цветанов.

Според него, изказванията на Борисов, че сигналите за опасност против него са свързани с помощта му за Украйна са " политически популизъм ".

" Това, което се пуска в общественото пространство, че е евентуална опасност от Русия, дано напомним, че България е най-колебливата в поддръжката си за Украйна. Представете си какво се случва в другите страни, където са доста по-големи ястреби за поддръжката си за Украйна. От тази позиция считам, че това е повече политически популизъм и всеки един коментар, който можем да създадем по тази тематика, няма да е напълно справедлив, тъй като ние не знаем какви са действителните информации, които са обсъждали и са възнамерявали съответните ограничения способените институции ", разяснява Цветанов пред Дарик радио.

" Ако приемем, че това е опасност от Русия към Борисов, дали пък не е обвързвана с неговата смяна в държанието, тъй като знаем, че той беше главното настоящо лице при реализирането и стартирането на " Турски поток ". Защото дано напомня, че " Турски поток " в никакъв случай не е обсъждан като вероятен стратегически план в страната. Той стана вероятен, когато трябваше да се осъществя и да се заобиколи Украйна. Борисов направи огромна стратегическа неточност с реализирането на " Турски поток ". За огромно страдание не можем да кажем, че Борисов е евроатлантик в цялостното му наличие, тъй като той осъществя " Турски поток ". Ако се върнем по-назад във времето, единствено няколко месеца, ще забележим, че ротацията и сглобката не можаха да продължат тъкмо поради тези тематики – поради " Турски поток ", разяснява той друга допустима, съгласно него, причина за подадения сигнал за опасност.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР