ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха

...
ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха
Коментари Харесай

Захариева за Бюджет 2024: Има сериозен проблем в две посоки

ГЕРБ завоюва повече от половината регионални градове. Всички се сплотиха против кметовете издигнати или подкрепени от партията. Това сподели в ефира на националният представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.

" Очевидно има различен вид подмолна сделка, в Пазарджик всички се сплотиха против претендента, който ние подкрепяхме ", добави тя.

Захариева даде образец с Габрово, където на втори тур Политическа партия, по думите ѝ, партия с искания, че е евроатлантическа, поддържа претендента на " Възраждане ".

" ПП-ДБ не желаеха да създадем коалиция, ние няколко пъти ги призовавахме да се подпише явен механизъм за взимане на решения. Внасят се законопроекти, които не са готови добре. 90% от управническата стратегия не се извършва, което значи, че имаме съществени проблеми. Трябва да има механизъм за взимане на решения. Научаваме неща от медиите, без да са съгласувани с нас ", акцентира Захариева.

Според нея има сериозен проблем в две направления във връзка с бюджета.

" Приходите не са реалистични, което ще усили недостига, който ще стане 5.5%. Заложените планове за Северна България са нула ", добави националният представител.

Тя добави, че без поддръжката на ГЕРБ Васил Терзиев е нямало да бъде определен за кмет на столицата.

" Ние сме евроатлантическа партия ", сподели още Екатерина Захариева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР