ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха

...
ГЕРБ спечели повече от половината областни градове. Всички се обединиха
Коментари Харесай

Екатеина Захариева: Очевидно има друг тип задкулисна договорка, в Пазарджик всички се обединиха срещу кандидата, който ние подкрепяхме

ГЕРБ завоюва повече от половината регионални градове. Всички се сплотиха против кметовете издигнати или подкрепени от партията. Това сподели по NOVA националният представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.
 
" Очевидно има различен вид подмолна сделка, в Пазарджик всички се сплотиха против претендента, който ние подкрепяхме ", добави тя. Захариева даде образец с Габрово, където на втори тур Политическа партия - партия с искания, че е евроатлантическа, поддържа претендента на " Възраждане.
 
" ПП-ДБ не желаеха да създадем коалиция, ние няколко пъти ги призовавахме да се подпише явен механизъм за взимане на решения. Внасят се законопроекти, които са неподготвени добре. 90% от управническата стратегия не се извършва, което значи, че имаме съществени проблеми. Трябва да има механизъм за взимане на решения. Научаваме неща от медиите, без да са съгласувани с нас ", акцентира Захариева.
 
Тя добави, че още от сформирането на държавното управление на всички е било ясно, че в него не трябва да вземат участие ярки политически фигури. " Всички се съгласиха с това. Изключение от това предписание е само Асен Василев ", акцентира Захариева.
 
По нейни думи той изрично не би трябвало да бъде финансов министър. " Василев не извършва личния си финансов проект, който самичък предложи преди няколко месеца. Той държи партията си като пленник. Това бе единственото изискване на Политическа партия, което не подлежеше на смяна ", сподели още Захариева.
 
Според нея има сериозен проблем в две направления във връзка с Бюджета. " Приходите не са реалистични, което ще усили недостига, който ще стане 5.5%. Заложените планове за Северна България са нула ", добави националният представител.
 
Тя добави, че без поддръжката на ГЕРБ Васил Терзиев е нямало да бъде определен за кмет на столицата. " Ние сме евроатлантическа партия ", сподели още Екатерина Захариева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР