ГЕРБ ще предизвика проверка за изтичане на информация по договора

...
ГЕРБ ще предизвика проверка за изтичане на информация по договора
Коментари Харесай

Тома Биков: Зад атаката на Булгаргаз стоят частни интереси

ГЕРБ ще провокира инспекция за приключване на информация по контракта с доставките на газ от Азербайджан. " Нашето подозрение е, че зад офанзивата на " Булгаргаз " стоят частни ползи, които желаят да върнат медиаторите в енергетиката, които съществуваха преди години ", сподели Тома Биков от ГЕРБ в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Тези подозрения се породиха от това, че получихме информация. Все отново допреди няколко месеца бяхме в ръководството и следим всички процеси, които се случват в другите министерства. През отрасловите комисии и тези, които са свързани със службите за сигурност, ще пожелаваме тази информация. Тогава ще я съобщим не в изявленията, а в границите на институциите, ще осведомяваме българските жители ", разяснява той.
2021 година за Тома Биков: Бойко Рашков се има за министър на изборите (ВИДЕО)
" Това, което се видя от работата на господин Бойко Рашков, през тази година, е че се има за министър на изборите. Той е министър на вътрешни...
Прочети повече
Според Биков съществува корупция с съответни хора, само че не пожела да назове имена. " Личното ми мнение е, че актуалните управници желаят да вкарат свои компании, които да станат медиатори. Това, несъмнено, ще се отрази на цената на газа ", добави той. Биков съобщи, че в качеството си на член на Антикорупционната комисия в Народното събрание ще доближи до тази информация.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР