ГЕРБ ще остане в историята с това, че е направила

...
ГЕРБ ще остане в историята с това, че е направила
Коментари Харесай

Ненчев: ГЕРБ ще остане в историята заради тол системата

ГЕРБ ще остане в историята с това, че е направила тол системата, колкото и на Българска социалистическа партия да не им се желае. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на Регионална комисия Александър Ненков по време дебатите по Закона за пътищата.
„ Внимателно изслушах това, което сътрудниците от ляво имаха като мотив срещу приемането на Закона за изменение и допълнени на Закона за пътищата.
Оставам с някакво усещане от техните изявления. Според мен някои от сътрудниците може би не са прочели закона в целокупност . Щом дори доскоро се твърдеше, че надали не е отпаднало пазаруването на маршрутни карти. Аз такова нещо в закона не съм чел, нито съм внесъл, сиреч не съм се подписал под такова нещо “, уточни Ненков.
„ Вие говорите за апокалипсис, покруса, неспособност на институциите да се оправят. Колеги, в случай че беше толкоз елементарно, може би някой преди нас е щял да го направи . Уви, никой не го е направил. Факт е, че 2019 година България е една от страните, които нямат такава електронна система.
Това значи, че сме тръгнали да вършим точно тази промяна с цялата отговорност с всичките налични запаси. Някой път не е толкоз елементарно, някой път изисква и повече време.
Това не би трябвало да бъде причина да се омаловажават напъните да въведем една извънредно новаторска, съвременна система , за която България ще се употребява години напред от редица държавни управления. Реалният резултат от тази промяна няма да е след 5-6 месеца, една година,а десетилетия напред “, акцентира Ненков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР