ГЕРБ ще бойкотира заседанието на 48-ото Народно събрание, ако посланика

...
ГЕРБ ще бойкотира заседанието на 48-ото Народно събрание, ако посланика
Коментари Харесай

Няма да влезем на заседание на НС, ако г-жа Митрофанова дойде: Борисов

ГЕРБ ще бойкотира съвещанието на 48-ото Народно заседание, в случай че посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова участва. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов на къс брифинг в своя Фейсбук профил.

" Няма да влезем на съвещание на Народното събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание ”, сподели Борисов.  

Митрофанова е нежелана на откриването на Народното събрание, през вчерашния ден ГЕРБ излезе с писмена позиция, добави Десислава Атанасова.

Борисов се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ и съобщи, че всеки може да показва мнението си по разнообразни тематики, само че що се отнася до войната в Украйна и " експанзията на Путин в Украйна ” - " съм безапелационен ”.

" Иначе, ситуацията в Запорожката централа продължава да бъде тежко, зареждането се изключва, тези хора - Путин и компания, не престават да си играят с живота, здравето и поминъка на цели райони и страни в нашия район ”, добави той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР