ГЕРБ се надяват, че при следващи избори ще получат малко

...
ГЕРБ се надяват, че при следващи избори ще получат малко
Коментари Харесай

Смилов: Не страх, а хладнокръвни калкулации е причината партиите да не искат редовен кабинет

ГЕРБ се надяват, че при последващи избори ще получат малко по-добър резултат. Това сподели политологът доцент Даниел Смилов в изявление за " Фокус " по отношение на думите на президента Радев, че политическите обединения нямат предпочитание и изпитват боязън да сформират постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.

" Това е укор. Констатацията не е вярна в тази си част, че да става дума за боязън. Според мен става дума за напълно невъзмутими изчисления, най-много от страна на ГЕРБ, които се надяват, че при последващи избори ще получат малко по-добър резултат от предходните ", сподели доцент Смилов.

Според политолога ГЕРБ се пробват да изградят отначало своята известност, защото през последните години партията бе намесена в редица кавги, свързани с водача ѝ - Бойко Борисов.

" Те се надяват, че с приключване на времето, репутационният проблем, който имат от позиция на корупционните подозрения за водача си ще почнат да утихват, просто с обстоятелството, че минава повече време. Това е главното, което ги води към избори, а не страха от ръководство. България сега има задоволително запаси да се оправи с каквито и да било рецесии ", сподели още политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР