ГЕРБ-СДС започва разговори с другите партии в парламента, след като

...
ГЕРБ-СДС започва разговори с другите партии в парламента, след като
Коментари Харесай

„ПП-ДБ взривяват ситуацията“: ГЕРБ започва преговори с другите партии

ГЕРБ-СДС стартира диалози с другите партии в Народното събрание, откакто не съумя да се разберe с обединяването „ Продължаваме промяната - Демократична България “. Това стана ясно от думите а водача на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание през днешния ден.

От през днешния ден започваме договаряния с другите партии. Коалиция няма да вършим, ще използван същата тяхна (бел. ред. на ПП-ДБ) подла хватка - държавно управление на малцинство единствено от ГЕРБ-СДС “, изясни Борисов. 

Според него без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс, а „ те не престават да си играят на държавно управление на малцинството с 64 депутати “.  

Съжалявам за това, което приказват тези сътрудници, тъй като им подсещам, че ние единствено с машини ги победихме и смесено отново ги победихме “.

Първата мощ в Народното събрание е решила, че ще предложи на останалите партии свои министри, а в случай че те не се съгласят, ще договарят за „ кабинет на персони “, добави още някогашният министър председател.

Лидерът на ГЕРБ сподели, че „ с една дума те взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори “.

Тях не ги смущава да беседват с партии или партии от хартиената коалиция. Ако ГЕРБ го прави това нещо е неприятно, в случай че те го вършат е положително. Двойният им критерий не престават да го употребяват в цялостен размер “.

И въпреки всичко Борисов съобщи, че диалозите с ПП-ДБ ще продължат, тъй като двете обединения имат общи неща, свързани с правната промяна, с енергетика, защита и външна политика.

Той разяснява, че ГЕРБ имат запаси по тяхната стратегия (ПП-ДБ), защото тя е мощно преоразмерена и цели браншове генерират доста недостиг.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР