ГЕРБ-СДС вдигна подкрепата си 25 000 избиратели в сравнение миналия

...
ГЕРБ-СДС вдигна подкрепата си 25 000 избиратели в сравнение миналия
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС вдигна подкрепата си 25 000 в сравнение миналия вот, но трудно ще състави правителство

ГЕРБ-СДС подвигна поддръжката си 25 000 гласоподаватели в съпоставяне предишния избор.

 

ГЕРБ завоюва предварителните парламентарни избори за следващ път, само че дали ще успее да обезпечи поддръжка за постоянно държавно управление и в какъв формат е въпрос, чийто отговор ще зависи от финалните резултати.

 

" Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане " заемат втора и трета позиция с минимална разлика при обработени над 88% от протоколите, само че с изключение на за тях, гласовете от чужбина ще имат най-голямо въздействие и върху резултатите на двете крила на Движение за права и свободи.

В новото 51-во Народно заседание все още влизат и Българска социалистическа партия, " ИТН ", МЕЧ и " Величие ".
Така обрисувалият се фрагментиран (с девет обединения засега) парламент усложнява задачата за бъдещо ръководство, която би трябвало да бъде решавана от партията на Бойко Борисов. Той даде поръчка, че би направил кабинет с поддръжка от всички (без " Възраждане " ).

Как ще отговорят останалите политически обединения, по какъв начин ще се трансформира " математиката в Народното събрание " (по думите на Борисов) с изчислението на мандатите, какви ще са резултатите за бизнес средата и връзките в обществото

 

 

Ето и резултатите към 7.00 часа на 28 октомври:

ГЕРБ-СДС – 26,15%ПП-ДБ – 15,14% " Възраждане " – 13,70% " Движение за права и свободи – Ново начало " - 10,36% " Българска социалистическа партия – Обединена левица " – 7,68%Алианс за права и свободи – 7,02% " ИТН " – 6,97%МЕЧ – 4,65% " Величие " – 4,08%.

С " Не поддържам никого " са дали своят вот 73 826 души.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР