ГЕРБ-СДС продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство,

...
ГЕРБ-СДС продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство,
Коментари Харесай

Манфред Вебер пожела успех на Бойко Борисов в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство около ГЕРБ-СДС

ГЕРБ-СДС не престават да поставят старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Манфред Вебер, ръководител на най-голямата партия в Екологичен потенциал - Европейската национална партия, която се организира в границите на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) в Аугсбург, Германия. Манфред Вебер и Бойко Борисов разискаха настоящата политическа конюнктура в България. Борисов уточни, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не престават да поставят старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност.
 
" България е изправена пред голям брой рецесии и ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях. Държавата ни банкрутира, поради ръководството на " Продължаваме промяната ". Благодарение на тяхното държавно управление дефицитът ни доближава 7%, а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг ", уточни водачът на ГЕРБ. Той показа, че още в първите дни на Народното събрание ПГ на ГЕРБ -СДС е предложила ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса, които биха ни извели от рецесиите.
 
 Манфред Вебер и Бойко Борисов Манфред Вебер и Бойко Борисов Източник: Политическа партия ГЕРБ
Председателят на ЕНП Манфред Вебер поздрави Бойко Борисов за изборния резултат на партията. Вебер пожела триумф в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС и акцентира, че партията има цялостната поддръжка на цялото семейство на ЕНП в тези старания. Според него резултатите от изборите в България са знак, че жителите чакат политическо водачество.
 
Манфред Вебер посочи, че България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и жителите в тези несигурни времена. Той разяснява, че ГЕРБ-СДС са потвърдили, че имат опита и могат да поемат отговорност, с цел да се оправят с провокациите, пред които е изправена страната.
 
Бойко Борисов напомни, че по време на неговото ръководство на България не са спирани европейски средства и държавното управление е предписание всичко належащо, с цел да се възползва от всяко евро, което Европейска комисия е отпускала. По думите му по време на ръководството на " Продължаваме промяната " не е направено нужното, с цел да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР