ГЕРБ-СДС беше единствената политическа сила в 48-о Народно събрание, която

...
ГЕРБ-СДС беше единствената политическа сила в 48-о Народно събрание, която
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Единствено ние от ГЕРБ не искахме избори

ГЕРБ-СДС беше единствената политическа мощ в 48-о Народно заседание, която не искаше следващите избори. Това съобщи на конференция във Велико Търново националният представител проф. доктор Костадин Ангелов. Той бе безапелационен, че още от началото на сегашния парламен са потвърдили, че могат да вършат взаимни отстъпки в името на България.
 
" Още преди връчването на първия мандат нашият ръководител Бойко Борисов говореше за лидерска среща за посоките пред България и полезностите. Но взаимни отстъпки трябваше да бъдат правени и от останалите партии и обединения, а огромна част от тях не са достигнали тази политическа зрялост. Има явен сюжет през цялото време на този парламент, в основата на който е " Продължаваме промяната " - страната да бъде заведена до нови избори. " Коалицията на омразата " е повода, опцията за реализация на третия мандат да е минимална ", разяснява някогашният здравен министър.
 
Той уточни още, че първо би трябвало да стане ясно дали Българска социалистическа партия въобще ще оправят покана за разговорикъм ГЕРБ. " Нека чуем какво ще предложат – може да е нещо, ненадейно даже за тях. Все отново политиката е изкуство на опциите и на невъзможностите ", акцентира националният представител.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР