ГЕРБ са поискали още техни министри да бъдат включени в

...
ГЕРБ са поискали още техни министри да бъдат включени в
Коментари Харесай

ГЕРБ са поискали още министри в проектокабинета Денков

ГЕРБ са поискали още техни министри да бъдат включени в проектокабинета „ Денков “, в който е оповестено единствено името на Мария Габриел като бъдещ вицепремиер и министър на външните работи. Това удостовери след въпрос на „ Хоризонт “ претендентът за министър председател от ПП-ДБ Николай Денков, като посочи, че не са склонни да се съобразят. В същото време Денков съобщи, че договарянията с ГЕРБ-СДС вървят обикновено:

„ Нормално! Малко самообладание. Трябва да приключим, да имаме целия лист. Ще го обявим. Трябва да мине през националните препоръки. 

Разбира се, че има предпочитание (от ГЕРБ), само че ние имаме избрани правила. Разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас. След това, в случай че има промени, както стана дума, би трябвало да бъдат одобрени и от двете страни “. 

Все още няма изясненост по кое време ще бъде връчен втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, добави пред публицисти в Народното събрание Николай Денков.

Заседание на националното управление на „ Демократи за мощна България “, които са част от обединението на „ Демократична България “, ще взема решение дали да поддържа ротационното държавно управление, съобщи лидерът Атанас Атанасов:

„ Ще вземем решение, ще го съобщим, само че несъмнено, ние ще отговорим на упованията на голямата част от българското население да поставим старания да има държавно управление. Задължително ще го създадем “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР