ГЕРБ с нови обвинения - този път към вътрешния министър

...
ГЕРБ с нови обвинения - този път към вътрешния министър
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Обмислям да съдя ГЕРБ

ГЕРБ с нови обвинявания - този път към вътрешния министър Бойко Рашков. На специфична конференция от партията на Бойко Борисов попитаха за имотното положение на Рашков. От ГЕРБ загатват за общо 19 парцела на вътрешния министър и желаеха да бъде разследван по какъв начин ги е придобил.

 „ Повече от 19 парцела, доколкото знаем от това, което излезе в общественото пространство. За милиони. От един в действителност държавен чиновник цялостен живот. Цял живот държавен чиновник ”, сподели Маноил Манев от ГЕРБ.
 Рашков: Някои желае да ръководи, изкривявайки волята на хората, това е срам Рашков: Някои желае да ръководи, изкривявайки волята на хората, това е срам
Някои желае да ръководи страната, изкривявайки волята на хората. Това са позорни феномени в политическия ни живот. Това съобщи служебния...

 За Нова телевизия Рашков съобщи, че хората, които изнасят сходни изказвания, ще бъдат изобличени като лъжци. Ще обмисли дали да не ги даде на съд за оронване на положителното му име.

Рашков добави, че през днешния ден ще даде детайлности по тематиката и ще потвърди думите си с документи. По думите му тъкмо когато е почнал да приказва, че някои имат парцели зад граница и не са ги заявили, са намерили мотив да разясняват неговите парцели, декларирани преди 25 години.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР