ГЕРБ продължава да разчиства част от хората си по върховете

...
ГЕРБ продължава да разчиства част от хората си по върховете
Коментари Харесай

ГЕРБ продължават разчистването по върховете в Столичната община

ГЕРБ продължава да разчиства част от хората си по върховете в Столичната община. След като през предходната година поста си на зам.-кмет ненадейно напусна дългогодишният съидейник на кмета Йорданка Фандъкова Тодор Чобанов, още по-изненадващо бе заменен и шефът на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Новата промяна в редиците на ГЕРБ е Малина Едрева - дълготраен ръководител на групата на партията в СОС. Тя си е подала оставката с претекста, че към този момент 15 години заема този пост и предвид на идните кметски избори през 2023 година било редно нов човек да поеме управлението. За неин правоприемник се спряга радиоводещият и сегашен общински консултант от ГЕРБ Симеон Колев.

Една от версиите е, че Едрева напуща поради абсурда, почнал от последното съвещание на СОС, за преместването на Паметника на Съветската войска. Тогава тя прикани кмета на регион " Средец " Трайчо Трайков да го махне, щом от " Демократична България " желали това.

ГЕРБ явно се пробва да прокара нови лица по отношение на идните локални избори. Едно от тях е Георги Георгиев, който замести Герджиков и се спряга за претендент за кмет на ГЕРБ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР