ГЕРБ правят театър за избирателите, искат да излязат сухи от

...
ГЕРБ правят театър за избирателите, искат да излязат сухи от
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Знаем, че Борисов обича да бие дузпи на празна врата

ГЕРБ вършат спектакъл за гласоподавателите, желаят да излязат сухи от водата и да не сформират кабинет, съобщи Ананиев

Народните представители сме в Народното събрание, с цел да ковем закони. За правосъдна промяна ни би трябвало конституционно болшинство, само че към този момент нямаме такова. Не разбирам за какво основният прокурор обикаля партиите, само че моето безпокойство е, че тази обиколка е с цел да търси болшинство, което да му върне бухалките в лицето на спецсъда и спецпрокуратурата. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) Настимир Ананиев в утринния блок на.

Той означи, че дотук основният прокурор е разговарял в Народното събрание с четирите партии, които избраха Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание, само че уточни, че не знае дали по този метод се оформя нова коалиция " Каскет ".

Относно думите на ръководителя на правната комисия Радомир Чолаков от ГЕРБ, че партията е подготвена да подхване правосъдна промяна, Ананиев дефинира това изявление като " димка ", и добави, че втора точка от дневния ред на тази комисия, която би трябвало да се събере този четвъртък, е връщането на хартиената бюлетина.

Това е значимата точка, която би трябвало да мине, тъй като ГЕРБ вършат спектакъл за гласоподавателите, желаят да излязат сухи от водата и да не сформират кабинет, което пък ще бъде персонален неуспех за Борисов. Все отново знаете, че господин Борисов обича да бие дузпи на празна врата, показа Ананиев.

Депутатът от Политическа партия още един път акцентира, че от групировката ще изискат от служебното държавно управление да входира в Народното събрание бюджета за следващата година, каквото обвързване има по Закона за обществените финанси. Той посочи, че не е обикновено във времена на рецесии и инфлационен напън минималната работна заплата в страната да бъде 710 лв., като от Политическа партия ще упорстват тя да стане най-малко 860 лв..

Отговорността за образуването на държавно управление е на тези, които смъкнаха кабинета " Петков ". Не се ли излъчи кабинет, това ще бъде персонален неуспех за Бойко Борисов, повтори още веднъж Настимир Ананиев.

На край той изрази вяра някогашните им съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия да остане съвременна левица, а не да се връща към модела ГЕРБ-ДПС.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР