ГЕРБ обявиха, че ще предложат отсрочване за събиране на натрупаните

...
ГЕРБ обявиха, че ще предложат отсрочване за събиране на натрупаните
Коментари Харесай

ГЕРБ дадоха назад - няма да опрощават, а ще отсрочат задълженията на мюфтийството

ГЕРБ оповестиха, че ще предложат отлагане за събиране на насъбраните вземания от вероизповеданията. Няма да желаят към този момент прошка, само че се стопират всички производства на Национална агенция за приходите.
Цветан Цветанов на брифинг дружно с финансовия министър Владислав Горанов оповестиха, че поради публичния напън, парламентарната група на ГЕРБ ще внесе сред първо и второ четене предложение не да бъдат амнистирани насъбраните отговорности на вероизповеданията, а да бъдат отсрочени.

Дългът на мюсюлманското вероизповедание е неизискуем, всички производства в Национална агенция за приходите се стопират, разгласи още Цветанов. Задълженията са обезпечени изцяло, сподели Горанов.

Горанов разгласи, че се разискват разнообразни разновидности за периода на отсрочката. Предложението за опрощаване на отговорностите по думите му е пристигнало по време на разискване на проблемите на вероизповеданията в парламентарната група на ГЕРБ и финансово министерство. До предлагането се е стигнало, с цел да не се разпродава имущество на вероизповеданията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР